Ny i DSR

top_01

Velkommen til DSR

Denne side fortæller dig mere om, hvordan det er at være ny i klubben.
I DSR kan du starte som ny roer hele året. Vi startede op med instruktion af helt nye roere indendørs i efteråret, men du kan stadig nå at være med!

Vintersæson

I vintersæsonen tilbyder klubben begynderinstruktion i ergometer hver søndag kl. 10.30. Den første gang du kommer til instruktion, bedes du møde 20 minutter før, så du kan nå at klæde om og blive dus med roningen og roergometeret inden det går løs. Vi holder øje ved døren ved cykelparkeringen, så du kan komme ind. Efterfølgende gange bedes du møde, så du er klar til roning 10 minutter før. Tilmelding er ikke nødvendig.

Efter instruktionen har du mulighed for en rundtur i klubben, hvor du kan se vore faciliteter og høre nærmere om, hvilke aktiviteter vi i øvrigt tilbyder i vinterens løb. Tilmelding er ikke nødvendig – du møder bare op.

Når du har været til begynderinstruktion nogle gange, vil du være klar til at ro med på instruktion for let øvede hver søndag kl. 11.30 (altså lige efter begynderinstruktionen).

Inden du starter til instruktion, skal du melde dig ind i DSR – det gør du her.

Adgang: dørene i klubhuset er låst; du vil blive modtaget ved bagdøren ved cykelskuret, hvor vi holde øje med dig fra kl. 10.10. Vores adresse er Strandvænget 55, 2100 København Ø.

Spørgsmål? Kontakt instruktørerne på instruktion@danskestudentersroklub.dk.

Sommersæson

Tilmelding til førstegangsinstruktion på vandet er stoppet i 2016.

Førstegangsinstruktion foregår lørdage kl. 13 og mandage kl. 17 i perioden april til og med midten af august. Der er også førstegangsinstruktion på helligdage (pinselørdag og 2. pinsedag). Det varer 2½-3 timer og foregår både på land og til vands.

For at du kan modtage instruktion og ro i DSR, er det et krav at du er medlem og har betalt dit første kontingent. Du skal derudover være sikker på, at du kan svømme minimum 400 m uden svømme- eller redningsvest.

Du melder dig ind i DSR her.

Førstegangsinstruktion tager lidt længere tid end de efterfølgende gange til instruktion. Du skal lære om bl.a. sikkerhed, ro-kommandoer og grundlæggende roteknik, inden vi tager ud for at ro på vandet første gang.

For at vi kan tilrettelægge instruktionen hensigtsmæssig for dig og alle de andre nye roere, er det vigtigt at du melder dig til førstegangsinstruktion (det er kun til den første gang, du skal tilmelde dig).

Tilmelding til førstegangsinstruktion sker på DSR’s community site dsr.groupcare.dk, som er omdrejningspunktet for klubbens trænings- og sociale aktiviteter. Du kan læse alt om hvordan du melder dig til på Groupcare her.

Dørene i klubhuset er normalt låst. Til førstegangsinstruktion mødes vi på bådepladsen i baghaven bag bygningen ud mod vandet. Adressen er Strandvænget 55, 2100 København Ø.

De efterfølgende instruktioner varer kortere tid og finder sted mandage kl. 17.15 og torsdage kl. 17.15 til udgangen af september. Se nærmere her. Her møder du blot op på bådepladsen (tilmelding er ikke nødvendig), hvorefter instruktørerne sætter bådhold alt efter hvor langt du og de andre roere er nået i instruktionsforløbet.

Efter roning kan du mandag til torsdag købe mad og spise den sammen med dine rokammerater på 1. sal. Det er en rigtig god måde for dig at lære klubben og din nye rokammerater at kende.

Vi anbefaler generelt, at du som minimum kommer én gang om ugen i den periode, hvor du går til instruktion, så det du har lært den ene gang, ikke er glemt den efterfølgende gang.

Der er også mulighed for selv at arrangere såkaldt ”skæve” ture på andre dage og tidspunkter end de faste instruktionsgange. Der hænger en liste med ”skæve instruktører”, der gerne vil instruere på andre tidspunkter, på opslagstavlen i bådehallen, i ”Slyngelstuen” på 1. sal og i gruppen “DSR Kaniner” på Groupcare.

Spørgsmål? Kontakt instruktørerne på instruktion@danskestudentersroklub.dk.

Hvad skal jeg tage på til træning?

Tag tætsiddende tøj på – svarende til hvad du ville tage på, hvis du skulle ud og løbe den pågældende dag.

Eksempel: korte/lange tights, svedtransporterende trøje, t-shirt, ekstra isolering hvis det er koldt, samt en vindtæt jakke. Dine træningssko må ikke have en for bred hæl.

Se også klubbens udvalg af træningstøj med DSR-logo i baren, næste gang du spiser i klubben.

Hvad er ugens aktiviteter?

Du kan se de forskellige faste aktiviteter i løbet af ugen her: Ugeprogram sommer og/eller Ugeprogram vinter.

Øvrige arrangementer kan ses på groupcare og i nyhedsbrevet, som du kan få sendt pr. mail.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her – så hører du nyt om både træningstilbud, weekendture, langture, ferier, fester mm.

Ønsker du på et senere tidspunkt information om konkrete træningstilbud – fx. Puls & Program – skal du tilmelde dig den specifikke gruppe på Groupcare.

Hvad er Groupcare?

Groupcare er det forum, vi i DSR bruger til at kommunikere med hinanden omkring tilmelding til træning, ferier, langture og andre aktiviteter i klubben.

Kort fortalt fungerer det således, at du opretter en profil og melder dig ind i de grupper, hvis kommunikation du ønsker at følge. Der er mange grupper, du kan melde dig ind i på Groupcare. Næstefter ”DSR tilmelding til førstegangsinstruktion” er gruppen ”DSR Kaniner” mest relevant for dig som ny roer i DSR.

Du kan læse mere om hvordan du bliver medlem af groupcare her. Det er gratis for klubbens medlemmer at anvende Groupcare.

Flere praktiske råd

Læs mere her.

Comments are closed